B2B SERVICES

De afdeling scheepsmotoren van Gebroeders van Enkhuizen voert werkzaamheden uit voor particulieren, andere jachtwerven en de commerciële vaart. U kunt bij ons terecht voor onder andere vast motoronderhoud, servicebeurten, scheepsmotoren en onderdelen. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Motoronderhoud

Bent u op zoek naar een servicepunt voor services, onderhoud en reparaties aan uw scheepsmotor(en)? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Al vele jaren voeren wij vast onderhoud uit aan diverse commerciële vaartuigen. Zo onderhouden wij ribs, watertaxi’s en peilboten. Veelal gaat het hierbij om schepen met zwaardere Yanmar motoren en ZT-hekdrives, waar wij een grote expertise voor opgebouwd hebben. Ook staan wij met raad en daad vele collega jachtservice bedrijven bij.

Motoren en parts

Als officiële dealer kunt u bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte Yanmar scheepsmotoren en onderdelen. Veel van de benodigde service- en reparatieonderdelen hebben wij standaard op voorraad liggen in ons ruime magazijn, waardoor we bij nood snel kunnen handelen. Voor onze vaste professionele relaties hebben wij een online “Yanmar Parts Order Tool” ontwikkeld.

Yanmar Parts Order Tool

Bent u op zoek naar een leverancier voor Yanmar parts? Als één van de grootste Yanmar dealers van Nederland heeft Gebroeders van Enkhuizen zich hier in gespecialiseerd. We hebben een “Yanmar Parts Ordering Tool” (YPOT) ontwikkeld. Dit is een programma waarin u eenvoudig bestellingen plaatst en backorders inziet. Ook kunt u via YPOT eenvoudig vragen stellen aan onze professionals, prijzen opzoeken en de parts catalog van iedere scheepsmotor inzien. Geïnteresseerd? We vertellen u graag meer over YPOT.